Ti Sento

Ti Sento

Ti Sento streeft er naar een luxe en fashionable lijn te leveren die toegankelijk is voor iedereen. De producten zijn van hoge kwaliteit en met de hand gezet door diamantzetters.

Ti Sento brengt elk modeseizoen een nieuwe collectie geïnspireerd door de kleuren en stoffen op de catwalk. De collecties bestaan uit sterling zilveren sieraden met verschillende type zirkonia en parels in verschillende kleuren.  De collectie gaat uit van een mix and match concept. Deze bestaat uit een groot assortiment aan ringen, armbanden, hangers, colliers en oorbellen. Naast de zilveren ringen met of zonder zirkonia, biedt Ti Sento ook een lijn stijlvolle gekleurde keramische ringen geheel in de mix-and-match stijl. Zo kan u klein beginnen en geleidelijk uw eigen sieraden collectie uitbreiden. Ook leuk om aan uw dierbaren te vragen als memorabel geschenk.

Bij ALPIN juweliers is een grote collectie op voorraad en ringen in diverse maten. Mocht uw maat of kleur er niet tussen zitten in onze winkel op Scheveningen, dan kunnen wij uw voorkeur ten alle tijden bestellen en eventueel zelfs bij u thuis bezorgen. Aarzel vooral niet om een van de medewerkers vragen te stellen

© Copyright - Alpin Juweliers - Loboca Webdesign Den Haag