Blush

Blush heeft een uitgebreide collectie van 14 karaat gouden sieraden gezet met verschillende type zirkonia stenen. In onze winkel op Scheveningen bieden wij een zeer diverse collectie, bestaande uit uiteenlopende ontwerpen in geel- , wit-  en roségoud. Alpin juweliers heeft een ruime voorraad aan kettingen, hangers, armbanden, oorbellen en ringen van Blush. Om uw ringen volledig met de mode mee te laten gaan, biedt Blush een stijlvolle lijn keramische ringen in diverse kleuren.
Zoals de Ti Sento – Milano sieraden lijn, gaat Blush ook uit van het mix-and-match concept. Zo kunt u zelf geleidelijk uw sieraden collectie uitbreiden. Ook als prachtig geschenk voor een bijzondere gelegenheid.

Bij ALPIN juweliers is een grote collectie op voorraad en ringen in diverse maten. Mocht uw maat of kleur er niet tussen zitten in onze winkel op Scheveningen, dan kunnen wij uw voorkeur ten alle tijden bestellen en eventueel zelfs bij u thuis bezorgen. Aarzel vooral niet om een van de medewerkers vragen te stellen

© Copyright - Alpin Juweliers - Loboca Webdesign Den Haag