Seiko

Seiko

Seiko is een wereldwijd bekend Japans horloge merk dat dateert uit 1881. De heer Hattori begon ooit met het produceren van zijn eigen wandklokken, deze wandklokken stonden voor precisie. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste polshorloges ontwikkeld werden. Vanaf 1924 gingen de horloges ook werkelijk de naam Seiko dragen. Snel opeenvolgende ontwikkelingen zorgden voor een grote naam en hoge kwaliteit. Tot op de dag van vandaag staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Seiko, ALPIN juweliers in Scheveningen ervaart dit al jaren en wij voeren het merk dan ook met groot plezier.

Seiko staat bekend om zijn innovatieve technologische ontwikkelingen en in het bijzonder de ontwikkelingen in energie-bewuste horloges. Niet alleen werden er batterijen die beter voor het milieu zijn ontwikkeld, maar ook horloges die lopen op zonne-energie of op de beweging van het lichaam. Alles met een zeer fijn oog voor kwaliteit en klasse.

Seiko heeft verscheidene lijnen die allemaal een andere uitstraling hebben; Astron, Sportura, Premier en Velatura zijn de hoofdcollecties van Seiko. De collecties zijn zeer uitgebreid en hebben variërende modellen, sportief tot klassiek. U bent van harte welkom om Seiko te komen ontdekken in onze winkel in de Palace Promenade op Scheveningen.

Als u meer informatie wilt over een horloge kunt u langs komen in de winkel of contact opnemen via 070 354 4821 of info@alpinjuweliers.nl. Graag het type nummer van het horloge vermelden.

© Copyright - Alpin Juweliers - Loboca Webdesign Den Haag