Citizen

Citizen

Citizen is vooraanstaand in sporthorloges, duikhorloges en chronografen. Het merk is groot geworden door het tijdmeten in vele internationale sportevenementen en levert continu innoverende modellen. Ze zijn ongekend in het maken van intelligente horloges.

Zo beschikt een groot deel van de collectie over de Eco-Drive techniek. Dit is een zeer milieu bewuste manier van energie verkrijgen. Het horloge heeft geen batterij, maar loopt op licht energie die door de wijzerplaat opgevangen wordt. Daarnaast zijn er modellen die radio-controlled zijn. Deze horloges worden aangestuurd door een atoomklok, waardoor het horloge precies op tijd loopt.

Voor duikers geeft Citizen de mogelijkheid hun uitrusting compleet te maken. Op verschillende modellen zitten functies die handig zijn voor duikers. Zo kunnen duik gegevens worden vastgelegd. Enkele modellen kunnen zelfs op de computer worden aangesloten om zo uw duik gegevens vast te leggen en deze te kunnen vergelijken.
Citizen horloges hebben veelal een stoer design en zijn robuust. Citizen heeft ook een elegance lijn, deze lijn is heel klassiek maar geniet wel van de technologische innovatieve technieken van Citizen.

Wij hebben in onze winkel op Scheveningen verschillende stijlvolle en sportieve modellen op voorraad. De verkopers van ALPIN juweliers helpen u graag uw model te vinden, mocht uw favoriet niet aanwezig zijn, kunnen  wij deze voor u bestellen.

© Copyright - Alpin Juweliers - Loboca Webdesign Den Haag